Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Temel Sanat Eğitimi Sergisi Açılıyor! (21-31 Mayıs 2024)

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin; Öğr. Gör. Tuba Marmara tarafından yürütülen Temel Sanat Eğitimi dersi kapsamındaki çalışmalarından oluşan sergi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 2.kat koridorunda izleyiciyle buluşacaktır. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen serginin açılışı 21 Mayıs 2024 Salı günü saat 12.00'de gerçekleşecektir.