Dr. Öğr. Üyesi mine taylan'ın "kuşların Göçü" İsimli Kişisel Tekstil sergisi Açıldı!
Dr. Öğr. Üyesi Mine Taylan'ın

Dr. Öğr. Üyesi Mine Taylan'ın "Kuşların Göçü" İsimli Kişisel Tekstil Sergisi Açıldı!

Dr. Öğr. Üyesi Mine Taylan'ın "Kuşların Göçü" isimli kişisel tekstil sergisi  Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde 16 Ekim 2023 Pazartesi günü açıldı. Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay’ın açılışını yaptığı sergiye Dekan yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Doç. Dicle Öney,  Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Prof. K. Didem Atiş, Fakülte Hocaları ve öğrenciler katıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan kadife kumaş üzerine baskı tekniğinin kullanıldığı sergide; Anadolu halı ve kilimlerinde kullanılan kuş motiflerinin dijital ortamdan tekstil yüzeyine göçü ile yeniden biçimlenmesi konu edilmektedir. 10 eserden oluşan sergi 25 Ekim 2023 tarihine kadar izleyicilerin beğenisine sunuldu.