Melek Akyüzlü’ Nün “yol ve İz” Adlı Kişisel Sergisi Açılıyor!
Melek Akyüzlü’ nün “Yol ve İz” adlı kişisel sergisi açılıyor!

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Geleneksel Türk Sanatları Ana Sanat Dalı yüksek lisans öğrencisi Melek Akyüzlü’ nün tez sürecinde çalıştığı eserlerden oluşan “Yol ve İz” adlı “sergi” 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 12:00 ‘de Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde gerçekleşecektir. Danışmanlığını Doç. Mesude Hülya Doğru’nun yaptığı öğrencinin eserleri özgün tasarımların bulunduğu Minyatür, Tezhip, Çini ve Ebru sanatı örneklerinden oluşmaktadır. Geleneksel Türk Sanatları desen, motif ve üsluplarından  yola çıkarak hazırlanan eserler, geleneksel yöntemler ve   günümüz teknikleri ile harmanlanarak oluşturulmuştur. Sanat severler 2 Haziran 2023 tarihine kadar sergiyi ziyaret edebilirler.