Ana Sayfa
Duyurular
Erva Badur'un "noktalar ve Çizgiler" İsimli Kişisel Sergisi Açılıyor!
ERVA BADUR'UN

ERVA BADUR'UN "NOKTALAR ve ÇİZGİLER" İSİMLİ KİŞİSEL SERGİSİ AÇILIYOR!

Erva BADUR 1994 yılının Eylül ayında Düzce’de doğdu. İlk ve orta öğretimini burada tamamladı. 2012 yılında Düzce Üniversitesi Geleneksel El Sanatları bölümüyle birlikte sanatla tanıştı. 2014- 2019 yılları arasında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinde hem Geleneksel Türk Sanatları hem de Grafik Tasarımı bölümlerinde okuyarak çift lisans ana sanat dalı yapmıştır.

2019- 2020 eğitim öğretim yılında Yüksek Lisans öğrenimi için Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Geleneksel Türk Sanatlarına girmeye hak kazandı ve burada Geleneksel Türk Sanatları ana sanat dalında “tezhip” alanını seçerek Prof. Dr. Ayşe ÜSTÜN’ ün danışmanlığında ders dönemini başarı ile tamamladı. Halen “Süleymaniye Kütüphanesi Kılıç Ali Paşa 2 Envanter Numaralı Mushaf-ı Şerif’in Tezhip Sanatı Açısından İncelenmesi” konulu tez çalışmasına devam etmektedir.

Ayrıca eğitim öğretim hayatında birçok sergiye eserleriyle katılmış olup, Yüksek Lisans Eğitim ve Öğretimi boyunca almış olduğu seçmeli ve zorunlu derslerde yaptığı tezhip, minyatür ve çini alanındaki uygulama çalışmalarını 25 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 12:00 de Sakarya Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Fakültesi bölüm sergi alanında kişisel sergisini siz değerli sanatseverlerin beğenisine sunmaktadır.

Fotoğraflar