Geleneksel Türk Sanatları Yüksek Lisans Öğrencisi Merve Keskin’in ‘yeniden Doğuş’ İsimli Kişisel Sergisi Açıldı!
Geleneksel Türk Sanatları Yüksek Lisans Öğrencisi Merve Keskin’in ‘Yeniden Doğuş’ İsimli Kişisel Sergisi Açıldı!

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Geleneksel Türk Sanatları Anasanat dalı yüksek lisans öğrencisi Merve Keskin’in ‘Yeniden doğuş’ isimli kişisel sergisi 17 Nisan 2023 günü saat 12.00’da Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay, Dekan yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Doç. Dicle Öney, STMF Bölüm Başkanları, Fakültenin hocaları ve öğrencilerin katılımı ile Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde ziyaretçilerine açıldı. Danışmanlığını Doç. Mesude Hülya Doğru’nun yaptığı öğrencinin sergisinde yer alan özgün tasarımların bulunduğu eserler çini, minyatür ve mozaik teknikleri uygulanarak üretilmiştir. Sanat severler sergiyi 25 Nisan’a kadar ziyaret edebilirler.