Öğrencimiz Zeynep Tuti’nin Büyük Başarısı

Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğrencimiz Zeynep Tuti’nin Büyük Başarısı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) işbirliğiyle bu yıl beşincisi düzenlenen 5. Halı Desen Tasarım Yarışması’nda üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisi Zeynep Tuti’nin tasarımı 109 eser arasından Üçüncülük Ödülüne layık görüldü. Yarışma Şehitkâmil Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

5. Halı Desen ve Tasarım Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve GAHİP Başkanı Salahattin Kaplan tarafından birlikte verildi. Zeynep Tuti’ye, Teşekkür Plaketi ile birlikte 2.500 TL tutarında ödülün sahibi oldu.

Öğrencimizi Sakarya Üniversitesi olarak tebrik eder ve başarıların devamını dileriz.